Folk fyndar :O

Bääää :D sålt ännu ett par pumps helt nya för 95 kr hahah :D I'm sick!

Sweeeeeet


Den är fin & den passar mig men jag använder aldrig den.

Ljusa snygga jeans!


Ljusa Cheap monday Jeans storlek 26 runt midjan och längden 32cm. Dessa jeansen har jag då haft på mig 3 gånger och tänker inte använda igen för dem är så stora! Jag kan inte säga att dem är som en 26a direkt jag tycker dem är en 27a. Men det är dem snyggaste cheap monday jeansen (av dem ljusa) för tråden är brun så det är ingen ful färgglad tråd som oftast förstör. Jag kan inte sy in jeans, annars hade jag verkligen gjort det! Det är hög midja. Btw mina lår var för smala för jeansen så dem satt inte snyggt (tycker jag). Dem säljs för 230 kr.

Jeans kjol. Jag älskar den!



Åh den är så fin, varför är den för liten =(? Jag kan ju banta och få på mig den kanske haha.. nej vad jag älskar den, vet ni vad det roliga är? Den har aldrig passat mig sen jag köpte den, jag trodde jag skulle klara använda den med ett belte men nej det går inte minsann :'( Will I keep it or not? Säger inget pris än så länge, lägg ditt bud.

Slitna Nudie Jeans



Väääldigt slitna Nudie Jeans om jag får be! Köpta för 4 år sen haha! Gud vad jag älskade dem! Nu slutar dem vid mina vader hahah och + att jag inte ens kan knäppa dem! Det är unisex alltså för både tjejer och killar. Det står att dem är en 26a men det stämmer inte för dem krympt så jag skulle nog säga en 24a -25a faktiskt. 350 kr för dem! Existerar medellen fortfarande ens? Den heter Thinn Finn.

Get it away, I don't want it anymore!


Alla är från H&M förutom den gråa som är från Gina tricot. Dem är väldigt små allihopa för dem krympt i tvätten. Dem säljs för 60 kr styck.  Dem har legat längst bak i garderoben typ i 3 år så nu är dem tvättade!

Denna skjortan är HELT NY! Från vero moda, den kostade 300 då. Storlek M. Säljer för 130 kr.

Vad önskas?

Hej på er "smartköpare" vad vill ni att jag ska sälja ur min fullproppade garderob? Jag har fullt med väskor och kläder, jag köper så mycket på samma gång så jag ibland bara använder något plagg 2 gånger. Jag tröttnar väääldigt snabbt på kläder och skor och väskor. Ni kan ju alltid fråga mig och jag har de & de, man vet ju aldrig ;)

RSS 2.0