Peak performance


Ny peak tröja + kvitto köpt för 900 kr.

Outfit for sale


Är någon sugen på något plagg härifrån? (förutom klockan) den vill jag ha :D 
Gäller ej längre p.g.a att det blivigt sålt!

Beroende av plattång yeppyepp


Plattång som är helt ny, mamma köpte fel plattång till mig. Min gamla gick sönder och mitt hår har vant sig efter den gamla så jag ska köpa en likadan som innan så jag säljer denna. Helt ny.


Polo


Stickade tröjor från Zara - köpta på Zara i Grekland. Storlek 34-36

Skinn stövlar


Det är knappt lönt att jag lägger ut dem här eftersom det redan finns en tjej som vill köpa dem. Jag köpte dem för 1495 kr och hon la ett bud på 600 kr, jag är osäker om jag verkligen ska sälja dessa eftersom jag letade jätte länge efter dem perfekta stövlarna och tillslut när jag hittade dem så var jag rädd att dem skulle bli slitna så dem har används sparsamt så dem ser nya ut. 600 är för billigt tycker jag. Men om jag hittar ett par snyggare än dessa stövlarna så säljer jag dem eftersom jag fortfarande inte använder dem..bättre att någon annan får använding av dem ju. Storlek 39 och dem är lite utöjda så det blir väl 39 och en halv. Jag har tillochmed kvittot kvar. Dem är köpta i Malmö förra året. Någon som är intresserad som lägger bud över 600 kr?   Sålda!


Vita kilklackar från Zara


Dessa köpte jag i Grekland i somras för ett ganska dyrt pris, direkt när jag kommit ut ur affären tar jag på mig dem och slänger påsen med kvittot i, jag går ca 50 meter och känner att skorna håller på att trilla av, dem var för stora. Jag snubblar nästan så ena skon snuddar vid den andra (det lila märket på sidan) men ramlade som tur inte haha! Dem är såå fina och jag glädjs av att bara titta på dem. Det är storlek 39 i dem. Lägg gärna ett bud.

Information

Hej jag har skapat denna bloggen för att sälja plagg som jag inte har någon använding för. Jag lägger ut bilder på t.ex skor i antingen nyskick eller använda och så får man säga till om man är intresserad så byter vi hotmail och bestämmer ett bra pris och hur vi ska göra - enkelt och bra. Jag tycker detta verkar ett roligare sätt att sälja sina kläder på och till och med kostnadsfritt!

RSS 2.0